Activitats Ordinàries curs 2023-24

Al llarg del curs, l’AMPA organitza una sèrie d’activitats dirigides tant a alumnes, com a professors i pares. Aquestes activitats, que ja fa anys que s’organitzen son les següents:

EL PATGE REIAL

Pocs dies abans de les vacances de Nadal, rebem la visita del Patges dels Reis d’Orient. Els Patges recullen les cartes de tots el nens des de P3 fins a 2n. de primària i realitzen una breu visita, classe per classe, a la resta d’alumnes de l’escola. Les imatges dels nens i nenes entregant les seves cartes als Patges, queden immortalitzades en un DVD que els pares poden gaudir.

OBSEQUI ALS PROFESSORS

Com a pares, hem d’estar molt agraïts a la gran tasca que tots els professors, i personal no docent de l’escola, desenvolupen dia a dia en l’educació dels nostres fills. Per això, per part de l’AMPA, i amb l’ajuda dels Patges Reials, obsequiem a tots els treballadors de l’escola amb un petit obsequi de Nadal, que consisteix en una ampolla de cava i una barra de torró.

CROS AMPA COL·LEGI SANT JOSEP

Es tracta d’una activitat organitzada per l’AMPA des de fa més de 30 anys, i del qual son beneficiaris tots els alumnes de l’escola. Tots els alumnes participants des de P3 fins a 2n. de Primària, tenen un trofeu de regal, i a partir de 3r. de primària, aquest trofeu el reben els 10 primers classificats. Tots els participants reben un obsequi i una bossa de xuxes, subvencionats integrament per l’AMPA, i refrescos i sucs, gràcies a la col·laboració de l’empresa Coca-Cola i Mcdonald’s-Reus.

FESTES DE SANT JOSEP

L’AMPA convida a coca i xocolata a TOTS els alumnes de l’escola. Tenim especial atenció amb tots aquells nens que tenen qualsevol trastorn alimentari (celíacs, diabètics, al·lèrgics a la fructosa, lactosa. . .) i els hi compren menjar especial. L’AMPA també subvenciona integrament, la contractació d’un grup musical d’animació infantil que gaudeixen els nens d’educació infantil i primària.

TORNEIG DE BÀSQUET

Pels voltants de la diada de Sant Josep, i des de fa més de 20 anys, la secció de Bàsquet de l’AMPA organitza el “Torneig de Bàsquet Col·legi Sant Josep”. Al torneig hi participen els equips de bàsquet de diferents escoles de Reus i el Baix Camp, que s’enfronten als equips de la nostra escola, en totes les seves categories. També es pot gaudir d’un interessant Partit de Pares, i al final de la diada es fa una presentació, al més pur estil NBA, de tots els equips del nostre col·legi.

FESTIVAL DE DANSA

A final de curs, la secció de Dansa, amb l’ajuda dels membres de la junta directiva de l’AMPA, organitza un festival de dansa, on totes les nenes, i nens de l’activitat demostren tot el que han après al llarg del curs i ens ensenyen la seva vessant més artística. L’èxit d’afluència sempre està garantit; per això, i perquè cap familiar es quedi sense veure a les nostres petites artistes, es fan 2 representacions durant un cap de setmana.

EXCURSIÓ DE PARES

Quina millor forma de finalitzar el curs que amb la tradicional excursió !!. Però per donar un caire familiar, en aquesta excursió de fi de curs hi participa tothom, pares, alumnes, avis, professors, la Congregació de les germanes. . . Ningú es vol perdre aquest esdeveniment amb diverses activitats familiars, visites culturals, concursos, premis, i sorteig de regals. Una jornada on l’important no és on anem, sinó lo bé que ens ho passem.