Activitats Subvencionades curs 2023-24

Al llarg del curs, l’AMPA col·labora econòmicament amb una sèrie d’activitats organitzades pel Col·legi, i dirigides a tot els alumnes del centre. Aquestes activitats, que ja fa anys que s’organitzen son les següents:

LA CASTANYADA

Es tracta d’una activitat organitzada pel Col·legi, i l’AMPA col·labora fent una aportació de 1 € per alumne (que estigui al corrent de pagament de la quota). Es una activitat dirigida a tots els alumnes de l’escola. Els alumnes de Batxillerat s’encarreguen de preparar les castanyes que desprès es distribueixen entre els nens. Els diners que sobren desprès de comprar les castanyes es destinen a reduir el cost de l’excursió de final de curs del alumnes de Batxillerat.

EL TIÓ

Es tracta d’una activitat organitzada pel Col·legi. Una part de tota la despesa econòmica d’aquesta activitat es assumida per l’AMPA, que col·labora fent una aportació econòmica de 1 € per cada nen dels cursos de P3, P4 i P5. Els beneficiaris d’aquesta activitat son, doncs, els nens d’aquests cursos (al voltant de 225 nens).

MERCAT MEDIEVAL DE SANT JORDI

Per la Diada de Sant Jordi, el Col·legi, amb la col·laboració del alumnes de secundària, organitza una mercat medieval. Des de que va començar aquesta activitat, l’AMPA ha col·laborat comprant cada curs, part del vestuari dels protagonistes de la diada (els reis, les cortesanes, els mercaders, Sant Jordi. . .)

FESTA DE COMIAT DE 2n BAT

Cada any, una nova promoció d’alumnes de 2n de Batxillerat marxen de l’escola camí d’un nou repte a les seves vides. Desprès de 15 anys al col·legi, marxen amb 18 anys, molts d’ells buscant estudis universitaris, i d’altres cicles formatius; en qualsevol cas, es hora de marxar del que ha estat els seu col·legi des dels 3 anys. Perquè recordin l’escola i el moment de la seva graduació, el col·legi organitza una festa de comiat, amb fotografies dels 15 anys d’escolarització i amb l’entrega final de les orles de batxiller. A la festa hi assisteixen els pares del alumnes graduats, i es tanca la festa amb un petit pica-pica on l’AMPA convida a cava.

GRAVACIONS EN DVD DE LES FESTES DE CANVI DE CICLE

En cada canvi de cicle (P5, 6è primària, 4T ESO i 2n BAT), el col·legi organitza una Festa de Fí de Curs, on es fa entrega dels diplomes i orles corresponents. L’AMPA col·labora fent la gravació i edició dels vídeos que recullen tota la festa. Una vegada editat el DVD, l’AMPA entrega diverses còpies als tutors de cada curs perquè el facin arribar als pares, i aquests es puguin fer les còpies.

REVISTA “JO PARLO, TU PARLES...”

A final de curs, el col·legi s’encarrega de la producció i edició de la revista “Jo Parlo, Tu parles. . .”. Aquesta revista és un resum de tot allò que ha succeït a la nostra escola durant tot el curs. L’AMPA col·labora amb l’edició d’aquesta revista amb una aportació econòmica.